Over Dubbelman Ridderkerk B.V.

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het maken van zeer precieze schaalmodellen. Onder onze klantenkring bevinden zich zeer bekende werven en ontwerpers. Wij produceren meerdere scheepsmodellen per jaar, die over de hele wereld te vinden zijn op tentoonstellingen, bij bedrijven en in musea. Sommige scheepseigenaren hebben de modellen thuis of in hun kantoor staan.

Wij hebben gemerkt dat onze klanten modellen voor verschillende doeleinden gebruiken, namelijk:

als eyecatcher op een tentoonstelling of kantoor
als hulpmiddel voor ontwerpers
als hulpmiddel voor het verkopen van een ontwerp van een te bouwen schip
als hulpmiddel bij het verkopen van een dienst van een bedrijf
als hulpmiddel bij het bouwen van het echte schip

Onze modellen zijn van een zeer hoge kwaliteit en precisie. Wij kunnen voor onze klanten zowel ontwerp modellen, mockups als volledig uitgewerkte modellen maken.

Al 3 generaties vakmanschap

Dubbelman Ridderkerk B.V. bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar. Hier leest u meer over hoe het familiebedrijf meer dan 100 jaar geleden startte, toen oprichter Cornelis Dubbelman begon met het vervaardigen van houten gietmodellen en als bij toeval op een gat in de markt stuitte door een eerste scheepsmodel te maken.

De modelbouw werd later de belangrijkste focus van het bedrijf en is dat nog steeds. Al 3 generaties kenmerkt Dubbelman Ridderkerk B.V. zich door vakmanschap en betrouwbaarheid.

Zowel ambachtelijke als moderne technieken

Dubbelman Ridderkerk B.V. kunt u terecht voor zowel ambachtelijke als moderne technieken. Voor uiterst precieze uitwerking van modellen gebruiken we nu 3D printers en frezen, waarmee een nieuwe wereld van mogelijkheden voor de modelbouw opengaat.

Hoge kwaliteitsnormen

Of u nu een ontwerp model nodig heeft om potentiële klanten te overtuigen of een model die als voorbeeld dient voor de daadwerkelijke bouw van een schip, van ons kunt u altijd verwachten dat de uitvoering aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoet.